Intimkirurgi hos kvinner

– korreksjon av kjønnslepper (labiaplastikk) og reduksjon av skjedesåpningen (vaginal rejuvention)

Intimkirurgi – kjønnsleppekorreksjon og reduksjon av skjedeåpningen, omfatter ulike typer inngrep som utføres på eller i nær tilknytning til de ytre genitalia, uavhengig av indikasjonen for inngrepet. Det vanligst utførte intimkirurgiske inngrepet er labiaplastikk, som er forminsking av de indre kjønnslepper (labia minora).

Trondheimsgynekologene utfører reduksjon av kjønnslepper (labiaplastikk) og reduksjon av skjedeåpningen (vaginal rejuvenation)

De indre kjønnsleppene kan oppleves for store. Ønske om korreksjon foreligger når det blir et problem ved ulike sportsaktiviteter, seksuell aktivitet, bruk av tettsittende klær eller av estetiske årsaker.

Skjedeåpningen kan bli utvidet pga. fødsler. Konsekvensen kan være problemer under samleie pga. for lite kontakt med partneren.

Vi tilbyr:

• Reduksjon av indre kjønnslepper (kjønnsleppereduksjon)
• Fjerne/redusere kjønnslepper
• Vaginal rejuvenation, dvs. reduksjon av skjedeåpningen
• Underlivsoperasjon (plastikk kirurgi underlivet/plastisk kirurgi underlivet)

Alle pasienter trenger en konsultasjon før et inngrep hvor man vurderer og samtaler rundt operasjonen. Operasjon foregår i lokalbedøvelse.

Alle kvinner som har fyllt 18 år kan opereres. Ved veldig alvorlige tilstander opereres også yngre kvinner.

Les mer om intimkirurgi og hva dette innebærer i tidsskriftet fra den Norske Legeforening.

Timebestilling | Intimkirurgi – kjønnsleppekorreksjon og reduksjon av skjedeåpningen

Klikk her for å bestille time for konsultasjon vedrørende intimkirurgi – korreksjon av kjønnslepper (labiaplastikk) eller reduksjon av skjedeåpning (vaginal rejuvention).