top of page
Vi hjelper deg med gynekologiske problemstillinger gjennom hele livsløpet.

Gynekolog

Trine Finanger
Trine Finanger. Gynekolog hos Trondheimsgynekologene.

Trine Finanger er spesialist i gynekologi og obsetrikk samt rus og avhengighetsmedisin. Hun har bla. mye erfaring med overgrepsutsatte pasienter. Hun har arbeidet hos Trondheimsgynekologene siden 2015.

Gynekolog

Kristine Fuglem Ulstad
Kristine Fuglem Ulstad. Gynekolog hos Trondheimsgynekologene.

Kristine Fuglem Ulstad er Spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun jobber også som overlege ved gynekologisk avdeling og fødeavdeling ved Levanger Sykehus. Hun har her ansvar for utredning og behandling for kvinner med inkontinens.

Gynekolog

Silje Eilertsen Denstad
Silje Eilertsen Denstad. Gynekolog hos Trondheimsgynekologene.

Silje Denstad er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har jobbet i mange år ved kvinneklinikken på St Olavs Hospital. Hun jobber nå også med en doktorgrad om fjerning av livmor med kikkhullsteknikk

Gynekolog 

Anne Kristine Juul Engebretsen

Anne Kristine er spesialist i  fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har jobbet i mange år på kvinneklinikken på St.Olavs hospital. Hun jobber til daglig med gynekologisk kreftsykdom og er spesielt interessert i sensakder etter kreftbehandling.

Gynekolog PhD

Kristin Offerdal
Kristin Offerdal. Gynekolog PhD  hos Trondheimsgynekologene.

(Tar kun imot henviste pasienter)

Kristin er spesialist i gynekologi og fødselshjelp. Hun har doktorgrad innen gynekologisk ultralyd, og tar kun imot kvinner med henvisning. Hun var tidligere overlege på St.Olavs Hospital.

Kristin har lang erfaring innen behandling av hormonforstyrrelser både hos unge kvinner og i kvinner i overgangsalder.

Hun har mange års erfaring innen intimkirurgi, holder kurs og foredrag innen prevensjon og hormonforstyrrelser, samt innenfor overgangsalder.

Gynekolog 

Erik Færø
Erik Færø. Gynekolog hos Trondheimsgynekologene.

(Tar kun imot henviste pasienter)

 

Erik er spesialist i kvinnesykdommer og fødselshjelp. Han tar kun imot kvinner med henvisning. Han har i mange år arbeidet som overlege ved kvinneklinikken, St Olavs Hospital. Han jobber i tillegg privat som kirurg ved Aleris Solsiden hvor han har ansvar for all gynekologisk kirurgi. Han har siden 2017 hatt ansvar for den gynekologiske virksomheten ved Røros sykehus. 

 

Erik har bred erfaring med alle gynekologiske problemstillinger, og har jobbet mye med utredning og behandling av urinlekkasje , underlivsfremfall, endometriose og gynekologisk kirurgi. 

Medisink Sekretær

Randi Yttersian
Randi Yttersian. Medisink sekretær hos Trondheimsgynekologene.

Randi Yttersian er medisinsk sekretær, og har arbeidet hos Trondheimsgynekologene siden 2013. Hun har tidligere jobbet som medisinsk sekretær på Fertilitetsseksjon, Kvinneklnikken, St Olavs Hospital i perioden 1997 – 2003.

Helsesekretær

Ida Charlotte Bjørndahl
Ida Charlotte Bjørndahl. Helsesekretær hos Trondheimsgynekologene.

Ida Charlotte Bjørndahl er utdannet helsesekretær. Hun har lang erfaring fra helsesektoren, og har bla. arbeidet ved Balderklinikken i Oslo og ved hudavdelingen ved St Olavs Hospital. Hun har lang erfaring i bla. skiftestue - og laboratoriearbeid.

I 4. etg på Sirkus Shopping i Trondheim

Nye lokaler
Gynekolog sentralt i Trondheim

Vi flyttet i Oktober 2023 inn i helt nye lokaler. Trykk her for å se hvor fint det har blitt.

bottom of page